/beste hashtags voor instagram

Wil je succesvol zijn op Instagram dan dien je de juiste hashtags te gebruiken.  
 
Hashtags vermeld je in jouw posts om aan te geven waar het over gaat. Je labelt  in feite de content. Daarmee zorg je dat jouw Instagramposts vindbaar en zichtbaar worden voor andere Instagramgebruikers. Jouw post komt dus niet alleen onder ogen van degenen die jou al volgen, maar ook daarbuiten!

Wat zijn nou de beste hashtags voor Instagram?

Vergeet die top-zoveel lijstjes met populaire hashtags. Doordat iedereen die hashtags gebruikt kom je met jouw post nooit echt naar voren. Tenzij jouw content super is en je al duizenden volgers hebt...

WAT ZIJN NOU DE JUISTE HASHTAGS?

Om daar achter te komen voeren we een custom hashtagonderzoek uit.  
 
In een hashtagonderzoek kijken wij hoe vaak bepaalde hashtags gebruikt worden en welke relevant zijn voor jouw bedrijf. We combineren onze ervaring met Instagram met de marketing expertise van onze medewerkers om zo tot de juiste hashtags te komen. 

 

Uit het onderzoek komen maximaal 25 hashtags naar voren.

Het is een mix van generieke en specifieke hashtags.  

Wanneer je deze hashtags voortaan gebruikt zul je zien dat je meer likes en volgers krijgt uit jouw doelgroep. En dat is precies de bedoeling!

 

Om niet jouw posts te vervuilen met een hele berg hashtags is er nog een specifieke wijze waarop je de post moet plaatsen. Uiteraard leggen we je dat uit. 
 
Veel van onze klanten zijn ooit begonnen met het laten uitvoeren van het hashtagonderzoek en zijn sindsdien klant gebleven. Vandaar dat we dit ook laagdrempelig aanbieden; de investering in een hashtagonderzoek is EUR 139,-

 

Wil jij meer resultaat halen uit jouw Instagram? Of wil je binnen jouw branche de grootste worden op Instagram?  Kom dan nu in actie en start met de aanvraag van een hashtagonderzoek. Helemaal afgestemd op jouw bedrijf. 

 

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in. We nemen daarna contact met je op.  

Hashtagonderzoek aanvragen
Jouw groei is onze business. Bel voor een vrijblijvend gesprek.

tel 085-047 9809       

  • w-facebook
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 delaroche​