/emailmarketing

Bereik jouw doelgroep, zorg voor regelmatige contactmomenten, verhoog het aantal websitebezoeken, versterk klantrelaties en genereer omzet. Het kan allemaal met e-mailmarketing. 

ZET E-MAIL EFFECTIEF IN

We hanteren een aanpak waarbij de ontvanger de indruk heeft een persoonlijke e-mail te hebben  ontvangen. Geen SPAM, maar persoonlijk contact vanuit een geautomatiseerd proces.

WERKWIJZE

We starten met het bepalen van de juiste strategie.

 

Wat prikkelt de doelgroep? Jouw doelgroep dient relevante informatie te krijgen per e-mail. Elke doelgroep ontvangt een specifieke e-mail op basis van hun getoonde interesse of gedrag. 

Dus geen bulk e-mails, maar specifieke content afgestemd op de ontvanger. Geheel in jouw huistijl, met een persoonlijke touch.

We meten de resultaten en sturen bij waar nodig.

 

 

We kunnen alles zo inrichten dat je daarna voortaan zelf aan de slag gaat met e-mailmarketing. Of wij beheren het en optimaliseren de e-mailcampagnes. 

Meer weten? Neem contact op en ontvang dezelfde dag nog een passende offerte. 

Met alleen e-mailmarketing bereik je niet het optimale resutaat. Online marketing bestaat uit veel meer disciplines. Het beste resultaat krijg je wanneer alles goed is ingericht en op elkaar is afgestemd. Klik hieronder om meer te weten over de andere mogelijkheden van online marketing. 

Jouw groei is onze business. Bel voor een vrijblijvend gesprek.

tel 085-047 9809       

  • w-facebook
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 delaroche​