/over ons

delaroche helpt je aan nieuwe klanten

Vanuit ons kantoor in Den Haag leveren we strategisch marketing advies en ondersteunen we ook in de uitvoering ervan. 


Wij leveren online marketing diensten aan uiteenlopende bedrijven, van klein tot groot.


Wil je weten hoe wij voor jou een succesvolle online aanpak kunnen realiseren, neem dan contact met ons op!

Ons team:

Stephan

Visual designer / art director

Jerry

Videograaf

Merel

Online Marketeer >

Onno

Online Marketing Strateeg >

Linda

Content Marketeer >

Ron

Marketingspecialist >

Mirjam

Videograaf

Anne
Anne

Fotograaf

Hélène

Instagram Marketeer >

Floris

Strategisch partner >

Anne

Grafisch Ontwerper

 

ONS MVO BELEID

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we bij delaroche heel belangrijk.

 

We hanteren qua MVO de volgende visie:

Ieder teamlid werkt vanuit de locatie waar hij of zij zich het prettigst voelt. Doordat de meeste werkzaamheden online plaatsvinden kan een teamlid ook tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

Er is geen dus noodzaak om dagelijks naar kantoor in Den Haag te komen. Dat leidt ertoe dat woon-werkverkeer bij onze teamleden amper voorkomt.

Initiële afspraken met prospects beginnen meestal met een verkennend gesprek via Skype / WhatsApp video. Op die manier scheelt dat al een rit naar de prospect toe.

delaroche hanteert zoveel mogelijk de 'paperless office' aanpak: We hebben geen printer op kantoor. Ontvangen documenten worden vanaf schermen (pc/laptop/iPad) gelezen in plaats van geprint.

Wij versturen geen fysieke facturen. Deze worden als PDF per e-mail toegezonden.

WHAT'S IN A NAME?

Waar komt de naam delaroche vandaan?

Het bedenken van de bedrijfsnaam was een lastig traject. Oprichter van delaroche, Onno van der Steen: "Hoe makkelijk het is om andere ondernemers te adviseren, hoe moeilijk het is om voor jouw eigen bedrijf iets te bedenken."

 

Er was wel 1 ding duidelijk: Hij wilde niet zijn eigen naam in de bedrijfsnaam. Dus geen onnovandersteen.nl maar een wat algemenere naam. Een naam die geen gekke resultaten geeft als je 'm in Google opzoekt. 

Een naam die de juiste uitstraling en klank geeft aan een bedrijf waarbij professioneel resultaat bovenaan staat. En niet geheel onbelangrijk: Een naam waarvan de URL nog beschikbaar is. 

 

Na een shortlist met namen kwam al snel de naam delaroche bovendrijven: In feite een slechte Franse vertaling van Onno's achternaam. Maar delaroche klinkt wel beter dan Van der Steen, toch? In ieder geval een stuk sjieker, wat zeg ik: een stuk chiquer!

Mocht je delaroche gaan googlen kom je ook Hippolyte Delaroche tegen, een vroege 19e eeuwse Franse kunstschilder. Zijn werken hangen onder andere in het Louvre en The National Gallery in Londen. Een prima naam om tussen te staan in Google, toch?

Jouw groei is onze business. Bel voor een vrijblijvend gesprek.

tel 085-047 9809       

  • w-facebook
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 delaroche​