• onno

Instagram posts inplannen zonder telefoon, het kan!

Ik heb goed nieuws. Nieuws wat eigenlijk niet meer nieuw is, want het is al oud. Oud nieuws dus. Maar waarom breng ik dan goed nieuws? Ik merk dat heeeeel veel mensen nog niet van dit nieuws op de hoogte zijn, vandaar dit artikel.


De titel geeft het al weg: Je hoeft niet meer jouw telefoon te gebruiken om te kunnen posten op Instagram. Je kan hiervoor een GRATIS tool gebruiken! Hoe fijn is dat?!?


Waar ik het over heb? Later. Zo heet het dus; Later.

Met Later kan je eenvoudig vanuit jouw browser allemaal foto's en video's uploaden. Vervolgens ga je allemaal posts bedenken en nu komt nog een mooie feature: Je kan al die posts van tevoren inplannen. Je gebruikt de kalender om een datum en tijd te bepalen en je zet de juiste post al helemaal klaar. Inclusief de hashtags die je wilt gebruiken.


We gebruiken Later nu al een tijdje en het werkt echt perfect! Als je niet veel post heb je voldoende aan de gratis versie. 30 posts maximaal per maand. En nog meer goed nieuws: Wanneer je via deze link een account aanmaakt krijg je er 10 posts per maand bij: https://later.com/r/ffa7b3
Geen gedoe meer met jouw telefoon dus om iets op Instagram te plaatsen. Posts bedenken en vooraf inplannen kon al met Facebook, maar dat kan dankzij Later ook op Instagram!


Ik weet zeker dat je met behulp van deze tool veel tijd gaat besparen. En nogmaals, het is niet nieuw, maar ik merkte dat het nog niet bij iedereen bekend was. Bij deze ben je op de hoogte.

Veel plezier met Later! Mocht je ons op Instagram willen volgen: Check @delaroche_nl

18 keer bekeken
Jouw groei is onze business. Bel voor een vrijblijvend gesprek.

tel 085-047 9809       

  • w-facebook
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 delaroche​