/SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Oftewel: Adverteren bij Google. Door bepaalde zoekwoorden aan te geven waar je op gevonden wilt worden, in combinatie met een advertentiebudget kan je bovenaan in de zoekresultaten van Google komen.

DIRECT

gevonden worden in Google

Dankzij SEA kan je heel snel bovenaan komen in Google. Door middel van adverteren sta je direct op pagina 1 van de zoekresultaten.  

 

WERKWIJZE

Net zoals bij SEO beginnen met we een zoekwoordenonderzoek; Waar zoekt de doelgroep op? En op welke zoekwoorden wil je bovenaan komen in Google? 

 

Vervolgens kijken we naar de kosten per zoekterm. We stellen een budget vast. En een daglimiet. Zo kunnen we de kosten goed in de hand houden.

 

De advertentietekst wordt bepaald. We regelen het zo in dat alleen jouw doelgroep deze advertentie te zien krijgt. Eventueel maken we een landingspagina aan waar de advertentie naartoe verwijst. Zo is exact te meten wat het effect van deze advertentie is. De resultaten worden regelmatig gemeten en er wordt bijgestuurd waar nodig. 

 

Wil jij dat potentiële klanten jouw website makkelijk kunnen vinden in Google? Neem contact op en ontvang dezelfde dag nog een passende offerte. 

Jouw groei is onze business. Bel voor een vrijblijvend gesprek.

tel 085-047 9809       

  • w-facebook
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 delaroche​