/SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Oftewel: zoekmachineoptimalisatie. Door jouw website goed in te richten kan je beter gevonden worden in Google. Je komt namelijk op verschillende zoekwoorden dan hoger in het rijtje met zoekresultaten in Google. 

WERKWIJZE

We beginnen met een zoekwoordenonderzoek; Waar zoekt de doelgroep op?

 

Content: We stellen content op die specifiek gericht is om die zoekvraag te beantwoorden. Het resultaat wat we opleveren zijn leesbare teksten, geen gek gebrabbel waarin het zoekwoord zovaak mogelijk staat. 

Websiteoptimalisatie: We analyseren en optimaliseren de technische kant van jouw website. Onze SEO experts weten wat ze moeten doen om ervoor te zorgen dat je omhoog klimt in Google. En ze zorgen ook dat je op pagina 1 blijft.

beter gevonden worden in Google

Over SEO wordt heel veel geschreven. Veel onzin ook. SEO aanpassingen die voorheen goed effect hadden, werken nu niet of zelfs averechts. Van groot belang is het om voor SEO de juiste experts aan het werk te zetten. 

 

 

Wil jij dat potentiële klanten jouw website makkelijk kunnen vinden in Google? Neem contact op en ontvang dezelfde dag nog een passende offerte. 

Bedenk: Resultaat uit SEO heeft tijd nodig. 

Wil je meteen op pagina 1 van Google dan is het verstandig om in plaats van SEO met SEA aan de slag te gaan, klik hieronder om meer te weten over de Search Engine Advertising mogelijkheden van delaroche.

Jouw groei is onze business. Bel voor een vrijblijvend gesprek.

tel 085-047 9809       

  • w-facebook
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 delaroche​